Geslaagde editie Smaak van Peel en Maas

Op Hemelvaartsdag vond in het centrum van Panningen 'De Dag van Morgen' plaats. Tijdens dit evenement konden inwoners van Peel en Maaas zien en ervaren wat er allemaal mogelijk isop het gebied van langer thuiswonen, mobiliteit, gezondheid, voeding, thuiszorg, hobby's, vrijwilligerswerk, sport en bewegen. Daarnaast stond deze dag in het teken van De Smaak van Peel en Maas. Hierbij werd het thema gezonde voeding ingevuld met streekproducten uit de regio, met de asperge in de hoofdrol. Uiteraard was het AspergeGilde Peel en Maas ook van de partij. We kijken terug op een geslaagde dag! 

   
  
 

  
  

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Ambassadeurs AspergeGilde Peel en Maas overhandigen de laatste asperges aan chef-kok van Château De Raay

Op zaterdag 24 juni jl. heeft het AspergeGilde Peel en Maas het aspergeseizoen feestelijk afgesloten. De ambassadeurs van 2017 hadden de eer om de laatste asperges te overhandigen aan de chef-kok van Sandton Château De Raay in Baarlo. Vele telers, sponsoren, vrienden, vrijwilligers en andere betrokkenen van het AspergeGilde Peel en Maas waren aanwezig bij deze afsluiting van het aspergeseizoen 2017.

Het gezelschap verzamelde zich om 19.30 uur bij Sandton Château De Raay. Hier overhandigden de aanwezige ambassadeurs van 2017, Tim Gilissen en Hanny Kuijpers, de laatste asperges aan de chef-kok van Château De Raay. Voorzitter van het AspergeGilde Mat Kersten gaf na een korte terugblik op het seizoen 2017 het startsein voor de feestelijke en informele afsluiting. In Château De Raay genoot het gezelschap van een drankje, heerlijke hapjes en een rondleiding. Een mooie afsluiting van het Aspergeseizoen 2017!

Het AspergeGilde Peel en Maas bedankt iedereen die tijdens het aspergeseizoen 2017 heeft bijgedragen aan de vele activiteiten die zijn georganiseerd ter promotie van de asperges in de Peel en Maas regio.

 Aspergemagazine7542

Aspergemagazine7548

aspergemagazine7589

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook