Wij zoeken lokale helden!

Geef ons vóór 17 maart uw lokale held door!

De lente breekt aan, het aspergeseizoen 2021 staat in de startblokken. De AspergeGilde-leden houden van het voorjaar. Niet alleen omdat dit hét seizoen is van de asperges, maar ook omdat wij genieten van de natuur die weer tot leven komt en ons een positieve vibe geeft. Na een vreemd coronajaar, willen wij dit positieve gevoel met onze omgeving delen. Daarom gaan wij gedurende het aspergeseizoen iedere twee weken een lokale held in het zonnetje zetten. Hier beginnen we mee op de dag dat wij traditioneel het aspergeseizoen in Peel en Maas openen: zondag 28 maart.

Meld uw held aan!
Zorghelden, medewerkers van supermarkten, politieagenten, de buurvrouw die zo lief is om de boodschappen te doen voor haar kwetsbare buurman of iemand die zich het afgelopen jaar op een buitengewone manier voor anderen heeft ingezet. Meld uw lokale held voor 17 maart aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef ons de naam, leeftijd en woonplaats van uw held door en leg kort uit waarom deze persoon het verdiend om in het zonnetje gezet te worden. Wij maken een selectie uit de inzendingen.[Bekijk alle nieuwsberichten]

24 juni wordt het aspergeseizoen afgesloten. Verras je vader komende zondag met Vaderdag nog één keer met een heerlijk stoer aspergepakket. Bij sommige telers kun je nog terecht voor heerlijke asperges. Of kies voor een kant-en-klaar verrassingspakket. We hebben de pakketten van onze telers en vrienden hieronder voor je op een rijtje gezet.

“Voor papa box” van Peeters Asperges

“Vaderdaglunch” of “High Beer” bij PreuveRia (Proeflokaal Limburg)

"Vaderdag BBQ-pakket" bij Ria Joosten Catering & Evenementen

“Vaderdag-pakket” van KapèlkesHof

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook