AspergeGilde sluit aspergeseizoen 2021 af met aspergeontbijt!

Het AspergeGilde Peel en Maas heeft vandaag, traditioneel op Sint Jan, het aspergeseizoen 2021 afgesloten met een aspergeontbijt. Een gezelschap van leden (aspergetelers) en sponsoren genoten op locatie bij Partycentrum De Schatberg van de laatste asperges. Het was tevens de eerste bijeenkomst van dit jaar die het AspergeGilde heeft kunnen organiseren. Voorzitter Jan Linssen maakte van deze gelegenheid gebruik om een tipje van de sluier te lichten van de toekomstplannen van het AspergeGilde Peel en Maas. Hierover zal later dit jaar nog meer bekend worden gemaakt.

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Namen

Johan en Esther Peeters

Adres

Baarloseweg 15A
5988NL Helden
Tel.0627427478

Huisverkoop

Vanaf 25 maart 2021:

Maandag t/m vrijdag: van 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag: van 9.00 - 17.00 uur 
Zondag: van 10.00 - 15.00 uur 

Geschilde asperges verkrijgbaar. 
Ook groene en paarse asperges verkrijgbaar. 

Betalen kan per pin of contant.  

Soort bedrijf

Aspergeteelt

Andere leuke dingen over het bedrijf

Aantal jaren geleden begonnen met huisverkoop. Eerst alleen asperges, de laatste jaren uitgegroeid tot een complete aspergewinkel waar u de totale aspergemaaltijd van A tot Z kunt aankleden.
De winkel is de grote passie van Esther, die ook graag vertelt over hoe je asperges lekker bereidt en op tijd een nieuw recept uitprobeert. Tevens verzorgt ze ook enkele malen per seizoen een proeverij voor familie of vrienden en kennissen, met hapjes die ze zelf heeft bereidt.

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook