Geslaagde relatieavond bij Limex

AspergeGIlde kijkt terug op een zeer geslaagde realtieavond bij Limex Cleaning Solutions. Deze relatieavond vond maandag 26 november jl. plaats op uitnodiging van Limex.

Directeur Joep Janssen gaf de ruim 40 aanwezigen een inspirerende presentatie over zijn bedrijf. Hierna volgde een demonstratie van enkele wasstraten en een rondleiding. De genodigden waren zeer geïnteresseerd en stelden veel vragen die door medewerkers van Limex met entousiasme werden beantwoord. De avond werd afgesloten met een informele borrel.

 

 

 

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300 g penne rigate (pasta)
  • 2 bundels groene asperges (a 500 g)
  • 1 zakje verse bieslook (25 g)
  • 250 g achterham (ambachtelijke, deli-afdeling)
  • 25 g (room)boter
  • 1 flesje kookroom (250 ml)
  • 50 g geraspte pittige kaas

Bereiding

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Asperges wassen, houtachtige uiteinden eraf snijden en asperges in 8 min. beetgaar koken. Bieslook fijnknippen. Ham in reepjes snijden. In ruime pan boter smelten. Ham 1 min. meewarmen. Kookroom en bieslook erdoor roeren en zachtjes verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Pasta met hamsaus over vier warme borden verdelen en met kaas bestrooien. Asperges ernaast leggen.

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook