Geslaagde relatieavond bij Limex

AspergeGIlde kijkt terug op een zeer geslaagde realtieavond bij Limex Cleaning Solutions. Deze relatieavond vond maandag 26 november jl. plaats op uitnodiging van Limex.

Directeur Joep Janssen gaf de ruim 40 aanwezigen een inspirerende presentatie over zijn bedrijf. Hierna volgde een demonstratie van enkele wasstraten en een rondleiding. De genodigden waren zeer geïnteresseerd en stelden veel vragen die door medewerkers van Limex met entousiasme werden beantwoord. De avond werd afgesloten met een informele borrel.

 

 

 

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Asperge sorbet

Ingrediënten

  • 16 witte asperges
  • 1,25 l aspergevocht
  • 0,25 dl droge witte wijn
  • sap van 2 citroenen
  • 600 gr suiker
  • 5 blaadjes foelie
  • 25 gr roomboter
  • zout en peper
  • 50 gr eiwit
  • 25 gr suiker
  • 100 gr suiker

Benodigdheden

  • IJsmaker

Bereiding

Schil de asperges en zet de schillen op met koud water met de foelie, suiker, boter, zout en peper. Als het water kookt, zeeft u het vocht en legt u de asperges in het gezeefde vocht. Laat het opnieuw aan de kook komen en kook een minuut of 5 door. Zet daarna de hittebron uit en laat afkoelen. Als het vocht is afgekoeld, dan zijn de asperges klaar en kunt u het vocht door een passeer doek doen en in een pan op het vuur zetten, voeg nu de suiker en de wijn toe en het citroensap. Laat dit aan de kook komen zo dat de suiker helemaal is opgelost, dan pureert u er 5 asperges doorheen, dan aflaten koelen en nu kunt u het ijs gaan draaien, als het stevig is klopt u het eiwit met suiker stijf en voegt u dit bij het ijs, dan nog even draaien en het is klaar.

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook