Geslaagde relatieavond bij Limex

AspergeGIlde kijkt terug op een zeer geslaagde realtieavond bij Limex Cleaning Solutions. Deze relatieavond vond maandag 26 november jl. plaats op uitnodiging van Limex.

Directeur Joep Janssen gaf de ruim 40 aanwezigen een inspirerende presentatie over zijn bedrijf. Hierna volgde een demonstratie van enkele wasstraten en een rondleiding. De genodigden waren zeer geïnteresseerd en stelden veel vragen die door medewerkers van Limex met entousiasme werden beantwoord. De avond werd afgesloten met een informele borrel.

 

 

 

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Asperge taart

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 gr bladerdeeg uit koeling of diepvries
  • 1 kg gare asperges
  • 100 gr. bakbacon
  • 75 gr. geraspte kaas
  • 3 eieren,
  • 1/8 liter room boter om in te vetten versgemalen peper

Bereiding

Laat het bladerdeeg licht ontdooien. Vet de ovenschaal in. Leg de vierkantjes bladerdeeg op elkaar en bekleed een ronde vorm van ca 24 cm doorsnee. Prik hier en daar met een vork in de bodem. Laat de asperges afkoelen, uitlekken en snij ze in stukjes van 5 cm. Bak de bacon in een droge koekenpan tot de randen krullen. Leg de bacon op het deeg en daarop de asperges. Bestrooi ze met het grootste deel van de kaas. Klop de eieren los met de room of de melk en wat peper. Giet dit op de asperges en bestrooi de rest met kaas. Bak de taart in een voorverwarmde oven 220°C, stand 5 in 40 minuten gaar. Mocht de bovenkant van de taart te bruin worden, dek deze dan de laatste 10-15 minuten af met aluminiumfolie. Als variatie kunt u ook 100 gram broccoli als groente in de taart verwerken.

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook