Zeer geslaagde afsluiting Aspergeseizoen 2018 in Peel en Maas

Op zondag 24 juni sloot het AspergeGilde Peel en Maas het seizoen af met een feestelijke en smakelijke bijeenkomst bij Ria Joosten Catering en Evenementen. De ambassadeurs van 2018 hadden de eer om de laatste asperges te overhandigen aan de kok. Vele telers, sponsoren, vrienden, vrijwilligers en andere relaties van het AspergeGilde Peel en Maas waren aanwezig.

Het gezelschap verzamelde zich om 11 uur. De ambassadeurs; Jolanda Verstraten, Guul Smeets, Ria Joosten en Geert Teeuwen overhandigden de laatste asperges aan de kok. Voorzitter Mat Kersten bedankte de ambassadeurs voor hun mooie bijdrage aan de promotie van de Asperge, waarna werd teruggeblikt op de activiteiten van het Gilde in 2018. Nadat alle telers, sponsoren en vrijwilligers waren bedankt volgde een feestelijke toost!

Tijdens het intermezzo werden de 70 aanwezigen verrast met een Asperge Quiz over asperges. Daarna volgde het startsein voor de informele afsluiting waarbij de aanwezigen konden genieten van Live cooking met heerlijke aspergegerechten. Een prachtige afsluiting van het Aspergeseizoen 2018!

Het AspergeGilde Peel en Maas bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan de vele activiteiten die zijn georganiseerd ter promotie van de asperges in de Peel en Maas regio

Voor meer foto's: klik HIER  (fotoalbum op onze Facebook pagina).

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Ambassadeurs AspergeGilde Peel en Maas overhandigen de laatste asperges aan chef-kok van Château De Raay

Op zaterdag 24 juni jl. heeft het AspergeGilde Peel en Maas het aspergeseizoen feestelijk afgesloten. De ambassadeurs van 2017 hadden de eer om de laatste asperges te overhandigen aan de chef-kok van Sandton Château De Raay in Baarlo. Vele telers, sponsoren, vrienden, vrijwilligers en andere betrokkenen van het AspergeGilde Peel en Maas waren aanwezig bij deze afsluiting van het aspergeseizoen 2017.

Het gezelschap verzamelde zich om 19.30 uur bij Sandton Château De Raay. Hier overhandigden de aanwezige ambassadeurs van 2017, Tim Gilissen en Hanny Kuijpers, de laatste asperges aan de chef-kok van Château De Raay. Voorzitter van het AspergeGilde Mat Kersten gaf na een korte terugblik op het seizoen 2017 het startsein voor de feestelijke en informele afsluiting. In Château De Raay genoot het gezelschap van een drankje, heerlijke hapjes en een rondleiding. Een mooie afsluiting van het Aspergeseizoen 2017!

Het AspergeGilde Peel en Maas bedankt iedereen die tijdens het aspergeseizoen 2017 heeft bijgedragen aan de vele activiteiten die zijn georganiseerd ter promotie van de asperges in de Peel en Maas regio.

 Aspergemagazine7542

Aspergemagazine7548

aspergemagazine7589

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook