Zeer geslaagde afsluiting Aspergeseizoen 2018 in Peel en Maas

Op zondag 24 juni sloot het AspergeGilde Peel en Maas het seizoen af met een feestelijke en smakelijke bijeenkomst bij Ria Joosten Catering en Evenementen. De ambassadeurs van 2018 hadden de eer om de laatste asperges te overhandigen aan de kok. Vele telers, sponsoren, vrienden, vrijwilligers en andere relaties van het AspergeGilde Peel en Maas waren aanwezig.

Het gezelschap verzamelde zich om 11 uur. De ambassadeurs; Jolanda Verstraten, Guul Smeets, Ria Joosten en Geert Teeuwen overhandigden de laatste asperges aan de kok. Voorzitter Mat Kersten bedankte de ambassadeurs voor hun mooie bijdrage aan de promotie van de Asperge, waarna werd teruggeblikt op de activiteiten van het Gilde in 2018. Nadat alle telers, sponsoren en vrijwilligers waren bedankt volgde een feestelijke toost!

Tijdens het intermezzo werden de 70 aanwezigen verrast met een Asperge Quiz over asperges. Daarna volgde het startsein voor de informele afsluiting waarbij de aanwezigen konden genieten van Live cooking met heerlijke aspergegerechten. Een prachtige afsluiting van het Aspergeseizoen 2018!

Het AspergeGilde Peel en Maas bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan de vele activiteiten die zijn georganiseerd ter promotie van de asperges in de Peel en Maas regio

Voor meer foto's: klik HIER  (fotoalbum op onze Facebook pagina).

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Heeft u het al gehoord? Aspergesjaan brengt ook dit jaar weer een bezoek aan De Schatberg!
Waar asperges te vinden zijn, is ook Sjaan te vinden hoor. Ze zal vanaf 24 april aanwezig zijn in het Serre restaurant, waar u tevens kunt genieten van de uitgebreide a la carte kaart. En uiteraard ontbreken de heerlijke aspergegerechten niet op deze kaart!

Behalve lekker eten, is er nog veel meer te doen bij De Schatberg. Wat dacht u van de binnen- en buitenzwembaden, het sport- en speelpark, de speelkelder en de bowlingbanen? Ook kinderfeestjes kunnen hier gevierd worden: van een echt glitterfeestje tot lasergamen en klimmen. Dus misschien komt Sjaan wel terug op haar verjaardag! Zoals u ziet is er bij De Schatberg altijd iets te beleven en hoeft Aspergesjaan, maar ook u, zich hier in ieder geval niet te vervelen! 

 

Schatberg Sjaan de Haan Aspergegilde 002

 

Schatberg SRG 04 71368.klein

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook