Opening aspergeseizoen op zondag 18 maart 2018

AspergeGilde Peel en Maas opent het Aspergeseizoen dit jaar op zondag 18 maart voor genodigden. De officiƫle opening vindt dit jaar plaats bij gemeenschapshuis de Wieksjlaag in Beringe.

Lees meer...

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Heeft u het al gehoord? Aspergesjaan brengt ook dit jaar weer een bezoek aan De Schatberg!
Waar asperges te vinden zijn, is ook Sjaan te vinden hoor. Ze zal vanaf 24 april aanwezig zijn in het Serre restaurant, waar u tevens kunt genieten van de uitgebreide a la carte kaart. En uiteraard ontbreken de heerlijke aspergegerechten niet op deze kaart!

Behalve lekker eten, is er nog veel meer te doen bij De Schatberg. Wat dacht u van de binnen- en buitenzwembaden, het sport- en speelpark, de speelkelder en de bowlingbanen? Ook kinderfeestjes kunnen hier gevierd worden: van een echt glitterfeestje tot lasergamen en klimmen. Dus misschien komt Sjaan wel terug op haar verjaardag! Zoals u ziet is er bij De Schatberg altijd iets te beleven en hoeft Aspergesjaan, maar ook u, zich hier in ieder geval niet te vervelen! 

 

Schatberg Sjaan de Haan Aspergegilde 002

 

Schatberg SRG 04 71368.klein

Hoofdsponsors

Facebook

do 8 februari 2018 9:27

Wist u al dat bij Teboza Asperges op 30 januari jl. de eerste asperges uit de kas zijn geoogst?!!

 
wo 20 december 2017 18:02

AspergeGilde Peel en Maas wenst alle relaties fijne feestdagen!

 
ma 13 november 2017 8:50

Geslaagde relatieavond AspergeGilde bij sponsor Agrea! Donderdagavond 9 november waren telers, vrijwilligers, sponsoren en vrienden van het AspergeGilde te gast bij sponsor Agrea. Na een presentatie over Agrea door Wim Kessels werden de gasten rondgeleid door het bedrijf. Na afloop van de rondleiding werd er gezellig nagepraat tijdens de borrel, waarbij vriend van het Gilde, zaal Leanzo, de hapjes en drankjes verzorgde.

 
do 10 augustus 2017 14:03

[Gedeeld bericht]

Ons lid Tilla's Asperges maakt samen met een tiental andere boeren en tuinders uit Peel en Maas onderdeel uit van de nieuwe, 30 km lange, Go Agro fietsroute. Beleef, ontmoet en proef al fietsend het platteland! #Fietstip

 
wo 28 juni 2017 7:28
Bekijk alle foto's

Aspergeseizoen 2017 in Peel en Maas feestelijk afgesloten! Afgelopen zaterdag, 24 juni, heeft het AspergeGilde Peel en Maas het aspergeseizoen feestelijk afgesloten. De ambassadeurs van 2017 hadden de eer om de laatste asperges te overhandigen aan de chef-kok van Sandton Château De Raay in Baarlo. Vele telers, sponsoren, vrienden, vrijwilligers en andere betrokkenen van het AspergeGilde Peel en Maas waren aanwezig bij deze afsluiting van het aspergeseizoen 2017. Wij bedanken iedereen die tijdens het aspergeseizoen 2017 heeft bijgedragen aan de vele activiteiten die zijn georganiseerd ter promotie van de asperges in de Peel en Maas regio.