Heeft u het al gehoord? Aspergesjaan brengt ook dit jaar weer een bezoek aan De Schatberg!
Waar asperges te vinden zijn, is ook Sjaan te vinden hoor. Ze zal vanaf 24 april aanwezig zijn in het Serre restaurant, waar u tevens kunt genieten van de uitgebreide a la carte kaart. En uiteraard ontbreken de heerlijke aspergegerechten niet op deze kaart!

Behalve lekker eten, is er nog veel meer te doen bij De Schatberg. Wat dacht u van de binnen- en buitenzwembaden, het sport- en speelpark, de speelkelder en de bowlingbanen? Ook kinderfeestjes kunnen hier gevierd worden: van een echt glitterfeestje tot lasergamen en klimmen. Dus misschien komt Sjaan wel terug op haar verjaardag! Zoals u ziet is er bij De Schatberg altijd iets te beleven en hoeft Aspergesjaan, maar ook u, zich hier in ieder geval niet te vervelen! 

 

Schatberg Sjaan de Haan Aspergegilde 002

 

Schatberg SRG 04 71368.klein

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook

donderdag 10 aug 2017 14:03

Ons lid Tilla's Asperges maakt samen met een tiental andere boeren en tuinders uit Peel en Maas onderdeel uit van de nieuwe, 30 km lange, Go Agro fietsroute. Beleef, ontmoet en proef al fietsend het platteland! #Fietstip

 

3

0

0

woensdag 28 jun 2017 7:28

16

1

7

zaterdag 24 jun 2017 11:03

Vandaag is het 24 juni en dat betekent dat het aspergeseizoen in Nederland wordt afgesloten. Ook het AspergeGilde Peel en Maas organiseert vanavond voor genodigden de officiële afsluiting van het aspergeseizoen 2017. Wij hebben genoten van het afgelopen aspergeseizoen. U ook?

 

14

0

0

dinsdag 20 jun 2017 16:26

VRIEND VAN DE WEEK: Sandton Château De Raay!

Sandton Château De Raayis een luxe kasteelhotel in Noord Limburg. Waar kunst en culinaire hoogstand een prominente rol spelen en authenticiteit wordt gecomplementeerd door modern design. Vanaf het moment dat u het landgoed opkomt is duidelijk dat u een fantastisch verblijf, geslaagde vergadering of droombruiloft zult hebben! Culinair genieten is wat zij in gedachten hebben: een paar dagen weg met familie, vrienden of juist romantisch met z'n tweeën, waarbij u zich laat verrassen met bijzondere gastronomie. Gastronomie die wordt gekenmerkt door het gebruik van lokale specialiteiten en seizoensproducten; uiteraard ook asperges! Bereid door chefkoks die hun ziel en zaligheid in hun gerechten leggen. Aanstaande zaterdag 24 juni viert het AspergeGilde met genodigden de feestelijke seizoensafsluiting bij Château De Raay.

 

10

0

1

zaterdag 17 jun 2017 8:40

Vergeet niet om deze week nog te genieten van heerlijk verse asperges uit Peel en Maas! Volgende week zaterdag 24 juni (St. Jan) is de officiële afsluiting van het aspergeseizoen.

 

8

0

2