Geslaagde relatieavond bij Limex

AspergeGIlde kijkt terug op een zeer geslaagde realtieavond bij Limex Cleaning Solutions. Deze relatieavond vond maandag 26 november jl. plaats op uitnodiging van Limex.

Directeur Joep Janssen gaf de ruim 40 aanwezigen een inspirerende presentatie over zijn bedrijf. Hierna volgde een demonstratie van enkele wasstraten en een rondleiding. De genodigden waren zeer geïnteresseerd en stelden veel vragen die door medewerkers van Limex met entousiasme werden beantwoord. De avond werd afgesloten met een informele borrel.

 

 

 

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Heeft u het al gehoord? Aspergesjaan brengt ook dit jaar weer een bezoek aan De Schatberg!
Waar asperges te vinden zijn, is ook Sjaan te vinden hoor. Ze zal vanaf 24 april aanwezig zijn in het Serre restaurant, waar u tevens kunt genieten van de uitgebreide a la carte kaart. En uiteraard ontbreken de heerlijke aspergegerechten niet op deze kaart!

Behalve lekker eten, is er nog veel meer te doen bij De Schatberg. Wat dacht u van de binnen- en buitenzwembaden, het sport- en speelpark, de speelkelder en de bowlingbanen? Ook kinderfeestjes kunnen hier gevierd worden: van een echt glitterfeestje tot lasergamen en klimmen. Dus misschien komt Sjaan wel terug op haar verjaardag! Zoals u ziet is er bij De Schatberg altijd iets te beleven en hoeft Aspergesjaan, maar ook u, zich hier in ieder geval niet te vervelen! 

 

Schatberg Sjaan de Haan Aspergegilde 002

 

Schatberg SRG 04 71368.klein

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook

ma 17 december 2018 12:50

Wij kijken uit naar 2019!

 
di 27 november 2018 8:35

Geslaagde relatieavond bij Limex Cleaning Solutions / LIMEX Machine Exploitatie! Directeur Joep Janssen gaf de ruim 40 aanwezigen gisterenavond een inspirerende presentatie over zijn bedrijf. Hierna volgde een demonstratie van enkele wasstraten en een rondleiding. De avond werd afgesloten met een informele borrel.

 
do 1 november 2018 16:32

 
wo 31 oktober 2018 11:44
Bekijk alle foto's

Gisterenavond was de ALV van het AspergeGilde op locatie van AB Werkt Horst. Bestuurslid Joke Slots-Saris nam afscheid als bestuurslid en Johan Timmermans werd als bestuurslid verwelkomd. Na afloop gaf Mark Bus van AB Werkt Horst een interessante presentatie over hun bedrijf en de ontwikkelingen in de sector.

 
wo 24 oktober 2018 8:09

Tijdens de Jaarvergadering tekende de Plattelandscoöperatie een intentieverklaring voor samenwerking met Stichting IKL.