Zeer geslaagde afsluiting Aspergeseizoen 2018 in Peel en Maas

Op zondag 24 juni sloot het AspergeGilde Peel en Maas het seizoen af met een feestelijke en smakelijke bijeenkomst bij Ria Joosten Catering en Evenementen. De ambassadeurs van 2018 hadden de eer om de laatste asperges te overhandigen aan de kok. Vele telers, sponsoren, vrienden, vrijwilligers en andere relaties van het AspergeGilde Peel en Maas waren aanwezig.

Het gezelschap verzamelde zich om 11 uur. De ambassadeurs; Jolanda Verstraten, Guul Smeets, Ria Joosten en Geert Teeuwen overhandigden de laatste asperges aan de kok. Voorzitter Mat Kersten bedankte de ambassadeurs voor hun mooie bijdrage aan de promotie van de Asperge, waarna werd teruggeblikt op de activiteiten van het Gilde in 2018. Nadat alle telers, sponsoren en vrijwilligers waren bedankt volgde een feestelijke toost!

Tijdens het intermezzo werden de 70 aanwezigen verrast met een Asperge Quiz over asperges. Daarna volgde het startsein voor de informele afsluiting waarbij de aanwezigen konden genieten van Live cooking met heerlijke aspergegerechten. Een prachtige afsluiting van het Aspergeseizoen 2018!

Het AspergeGilde Peel en Maas bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan de vele activiteiten die zijn georganiseerd ter promotie van de asperges in de Peel en Maas regio

Voor meer foto's: klik HIER  (fotoalbum op onze Facebook pagina).

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Onze Asperge Sjaan is weer op tour in de regio om asperges te promoten! Deze week is hij te gast bij Kapèlkeshof in Grashoek. Sjaan kijkt over het mooie landgoed in het voorjaarszonnetje. Hij begroet deze week alle gasten, golfers en wijnproevers en laat ze kennis maken met de lekkerste asperges uit de streek!

Sjaan promoot bij Kapèlkeshof deze week het verrassingsdiner (met uiteraard asperges uit Peel en Maas) en ook promoot Sjaan natuurlijk de paasactiviteiten van Kapèlkeshof: de paasbrunch en het paasdiner. Kapèlkeshof heeft een heerlijke Peel en Maas aspergewijn, die uiteraard perfect bij de aspergegerechten past.

TIP: Kapèlkeshof is een van de deelnemers aan Loeren bij de Boeren op 30 april aanstaande!

Sjaan Kapelkeshof

Khof Aspergewijn

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook

do 1 november 2018 16:32

 
wo 31 oktober 2018 11:44
Bekijk alle foto's

Gisterenavond was de ALV van het AspergeGilde op locatie van AB Werkt Horst. Bestuurslid Joke Slots-Saris nam afscheid als bestuurslid en Johan Timmermans werd als bestuurslid verwelkomd. Na afloop gaf Mark Bus van AB Werkt Horst een interessante presentatie over hun bedrijf en de ontwikkelingen in de sector.

 
wo 24 oktober 2018 8:09

Tijdens de Jaarvergadering tekende de Plattelandscoöperatie een intentieverklaring voor samenwerking met Stichting IKL.

 
ma 22 oktober 2018 7:38
 
di 2 oktober 2018 8:13