Zeer geslaagde afsluiting Aspergeseizoen 2018 in Peel en Maas

Op zondag 24 juni sloot het AspergeGilde Peel en Maas het seizoen af met een feestelijke en smakelijke bijeenkomst bij Ria Joosten Catering en Evenementen. De ambassadeurs van 2018 hadden de eer om de laatste asperges te overhandigen aan de kok. Vele telers, sponsoren, vrienden, vrijwilligers en andere relaties van het AspergeGilde Peel en Maas waren aanwezig.

Het gezelschap verzamelde zich om 11 uur. De ambassadeurs; Jolanda Verstraten, Guul Smeets, Ria Joosten en Geert Teeuwen overhandigden de laatste asperges aan de kok. Voorzitter Mat Kersten bedankte de ambassadeurs voor hun mooie bijdrage aan de promotie van de Asperge, waarna werd teruggeblikt op de activiteiten van het Gilde in 2018. Nadat alle telers, sponsoren en vrijwilligers waren bedankt volgde een feestelijke toost!

Tijdens het intermezzo werden de 70 aanwezigen verrast met een Asperge Quiz over asperges. Daarna volgde het startsein voor de informele afsluiting waarbij de aanwezigen konden genieten van Live cooking met heerlijke aspergegerechten. Een prachtige afsluiting van het Aspergeseizoen 2018!

Het AspergeGilde Peel en Maas bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan de vele activiteiten die zijn georganiseerd ter promotie van de asperges in de Peel en Maas regio

Voor meer foto's: klik HIER  (fotoalbum op onze Facebook pagina).

[Bekijk alle nieuwsberichten]

25 mei aanstaande  van 11.00uur tot 17.00uur organiseert AspergeGilde Peel en Maas samen met Centrum Management Panningen, traditiegetrouw op Hemelvaartsdag, de 8STE  editie van de Aspergeshopdag.  Het Raadhuisplein in het centrum van Panningen wordt omgetoverd tot het Plein van de Smaak, waar het deze dag gezond,goed en gezellig  toeven is! Tijdens deze editie zal de nadruk liggen op kwaliteit en staan streekproducten in de hoofdrol. Uiteraard in een gezellige atmosfeer waar proeven en genieten centraal staan, met een speciaal podium voor hét streekproduct bij uitstek, namelijk de Asperge. Inmiddels weten niet alleen onze bewoners uit de Peel en Maas regio dit evenement enorm te waarderen, maar ook de gasten op de diverse verblijfsaccommodaties in onze regio. Een professionaliseringsslag bij de zogenaamde kookbattle zal dit jaar plaats vinden om dit nog beter voor het voetlicht te brengen. Koken met streekproducten en gezond koken zijn momenteel een hot item. Op deze dag willen we de bezoekers kennis laten maken met innovatieve, duurzame, smaakvolle en bovenal gezonde producten en productpresentaties uit de regio Peel en Maas. Voor deze invulling zijn wij op zoek naar bedrijven uit de regio die actief zijn met smaak en / of producten uit de streek. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw bedrijf en/of producten te presenteren aan een breed publiek tijdens de Aspergeshopdag 2017.

Hebt u interesse om uw bedrijf en/of product  op 25 mei 2017 (Hemelvaartsdag) te presenteren aan een breed publiek? Meld u dan zo spoedig mogelijk aan in verband met de organisatie door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 077 3061744.  Wij weten dan dat we op u kunnen rekenen  deze dag!

Noteer  25 mei 2017 Aspergeshopdag alvast  in uw agenda om het zeker niet te missen

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook