Opening aspergeseizoen op zondag 18 maart 2018

AspergeGilde Peel en Maas opent het Aspergeseizoen dit jaar op zondag 18 maart voor genodigden. De officiƫle opening vindt dit jaar plaats bij gemeenschapshuis de Wieksjlaag in Beringe.

Lees meer...

[Bekijk alle nieuwsberichten]

25 mei aanstaande  van 11.00uur tot 17.00uur organiseert AspergeGilde Peel en Maas samen met Centrum Management Panningen, traditiegetrouw op Hemelvaartsdag, de 8STE  editie van de Aspergeshopdag.  Het Raadhuisplein in het centrum van Panningen wordt omgetoverd tot het Plein van de Smaak, waar het deze dag gezond,goed en gezellig  toeven is! Tijdens deze editie zal de nadruk liggen op kwaliteit en staan streekproducten in de hoofdrol. Uiteraard in een gezellige atmosfeer waar proeven en genieten centraal staan, met een speciaal podium voor hét streekproduct bij uitstek, namelijk de Asperge. Inmiddels weten niet alleen onze bewoners uit de Peel en Maas regio dit evenement enorm te waarderen, maar ook de gasten op de diverse verblijfsaccommodaties in onze regio. Een professionaliseringsslag bij de zogenaamde kookbattle zal dit jaar plaats vinden om dit nog beter voor het voetlicht te brengen. Koken met streekproducten en gezond koken zijn momenteel een hot item. Op deze dag willen we de bezoekers kennis laten maken met innovatieve, duurzame, smaakvolle en bovenal gezonde producten en productpresentaties uit de regio Peel en Maas. Voor deze invulling zijn wij op zoek naar bedrijven uit de regio die actief zijn met smaak en / of producten uit de streek. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw bedrijf en/of producten te presenteren aan een breed publiek tijdens de Aspergeshopdag 2017.

Hebt u interesse om uw bedrijf en/of product  op 25 mei 2017 (Hemelvaartsdag) te presenteren aan een breed publiek? Meld u dan zo spoedig mogelijk aan in verband met de organisatie door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 077 3061744.  Wij weten dan dat we op u kunnen rekenen  deze dag!

Noteer  25 mei 2017 Aspergeshopdag alvast  in uw agenda om het zeker niet te missen

Hoofdsponsors

Facebook

do 8 februari 2018 9:27

Wist u al dat bij Teboza Asperges op 30 januari jl. de eerste asperges uit de kas zijn geoogst?!!

 
wo 20 december 2017 18:02

AspergeGilde Peel en Maas wenst alle relaties fijne feestdagen!

 
ma 13 november 2017 8:50

Geslaagde relatieavond AspergeGilde bij sponsor Agrea! Donderdagavond 9 november waren telers, vrijwilligers, sponsoren en vrienden van het AspergeGilde te gast bij sponsor Agrea. Na een presentatie over Agrea door Wim Kessels werden de gasten rondgeleid door het bedrijf. Na afloop van de rondleiding werd er gezellig nagepraat tijdens de borrel, waarbij vriend van het Gilde, zaal Leanzo, de hapjes en drankjes verzorgde.

 
do 10 augustus 2017 14:03

[Gedeeld bericht]

Ons lid Tilla's Asperges maakt samen met een tiental andere boeren en tuinders uit Peel en Maas onderdeel uit van de nieuwe, 30 km lange, Go Agro fietsroute. Beleef, ontmoet en proef al fietsend het platteland! #Fietstip

 
wo 28 juni 2017 7:28
Bekijk alle foto's

Aspergeseizoen 2017 in Peel en Maas feestelijk afgesloten! Afgelopen zaterdag, 24 juni, heeft het AspergeGilde Peel en Maas het aspergeseizoen feestelijk afgesloten. De ambassadeurs van 2017 hadden de eer om de laatste asperges te overhandigen aan de chef-kok van Sandton Château De Raay in Baarlo. Vele telers, sponsoren, vrienden, vrijwilligers en andere betrokkenen van het AspergeGilde Peel en Maas waren aanwezig bij deze afsluiting van het aspergeseizoen 2017. Wij bedanken iedereen die tijdens het aspergeseizoen 2017 heeft bijgedragen aan de vele activiteiten die zijn georganiseerd ter promotie van de asperges in de Peel en Maas regio.