Geslaagd event 'De Smaak van Peel en Maas'

Wij kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie van 'De Smaak van Peel en Maas, met asperges in de hoofrol'. Op Hemelvaartsdag (10 mei) vond dit mooie event plaats in het centrum van Panningen.

Omroep P&M maakte een mooie reportage van het event.

[Bekijk alle nieuwsberichten]

25 mei aanstaande  van 11.00uur tot 17.00uur organiseert AspergeGilde Peel en Maas samen met Centrum Management Panningen, traditiegetrouw op Hemelvaartsdag, de 8STE  editie van de Aspergeshopdag.  Het Raadhuisplein in het centrum van Panningen wordt omgetoverd tot het Plein van de Smaak, waar het deze dag gezond,goed en gezellig  toeven is! Tijdens deze editie zal de nadruk liggen op kwaliteit en staan streekproducten in de hoofdrol. Uiteraard in een gezellige atmosfeer waar proeven en genieten centraal staan, met een speciaal podium voor hét streekproduct bij uitstek, namelijk de Asperge. Inmiddels weten niet alleen onze bewoners uit de Peel en Maas regio dit evenement enorm te waarderen, maar ook de gasten op de diverse verblijfsaccommodaties in onze regio. Een professionaliseringsslag bij de zogenaamde kookbattle zal dit jaar plaats vinden om dit nog beter voor het voetlicht te brengen. Koken met streekproducten en gezond koken zijn momenteel een hot item. Op deze dag willen we de bezoekers kennis laten maken met innovatieve, duurzame, smaakvolle en bovenal gezonde producten en productpresentaties uit de regio Peel en Maas. Voor deze invulling zijn wij op zoek naar bedrijven uit de regio die actief zijn met smaak en / of producten uit de streek. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw bedrijf en/of producten te presenteren aan een breed publiek tijdens de Aspergeshopdag 2017.

Hebt u interesse om uw bedrijf en/of product  op 25 mei 2017 (Hemelvaartsdag) te presenteren aan een breed publiek? Meld u dan zo spoedig mogelijk aan in verband met de organisatie door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 077 3061744.  Wij weten dan dat we op u kunnen rekenen  deze dag!

Noteer  25 mei 2017 Aspergeshopdag alvast  in uw agenda om het zeker niet te missen

Hoofdsponsors

Facebook

zo 27 mei 2018 8:05

VANDAAG is het eindelijk zover: de OPEN DAG bij Wulms Asperges! U bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur - Roode Eggeweg 11 in Kessel. Samen met Aspergesjaan en onze vrienden en sponsoren nemen wij u mee naar de wereld van de asperges! Geniet van gezonde aspergehapjes van de barbecue en een heerlijk drankje, terwijl de kinderen zich uitleven op het springkussen. Kortom een gezellige dag voor zowel jong als oud! Wij heten u graag van harte welkom!

 
za 26 mei 2018 11:21

MORGEN is het zover: de open dag bij Wulms Aspeges! Wij zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur op Roode Eggeweg 11 in Kessel.

 
wo 23 mei 2018 10:44

Genieten van de heerlijke smaakvolle asperges uit Peel en Maas kan op vele manieren. We hebben deze week een heerlijk aspergerecept voor u geselecteerd: Aspergerisotto met muntpesto. Kijk snel op onze website voor het recept van dit heerlijk gerecht! http://www.aspergegildepeelenmaas.nl/recepten/aspergerecepten/27-aspergerisotto-met-muntpesto

 
za 19 mei 2018 12:18

De leden van het AspergeGilde Peel en Maas nodigen u uit: Open dag bij Wulms Asperges op zondag 27 mei. Samen met onze vrienden en sponsoren nemen wij u mee naar de wereld van de aspergeteelt. Geniet van gezonde aspergehapjes en een heerlijk drankje, terwijl de kinderen zich uitleven op het springkussen. Kortom er is van alles te beleven voor jong en oud! Wij heten u van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur bij Wulms Asperges, Roode Eggeweg 11 in Kessel!

 
vr 18 mei 2018 12:04

AspergeGilde Peel en Maas stelt met trots de HOOFDSPONSOREN aan u voor: - Agrea - Alfa accountants en adviseurs - Neessen aardbei & aspergeplanten - Rabobank Peel, Maas en Leudal - Teboza Asperges - Zon fruit & vegetables