Geslaagde open dag

Het AspergeGilde Peel en Maas en Wulms Asperges kijken terug op een geslaagde open dag. Zondag 27 mei vond de open dag plaats bij het agrarisch bedrijf van Wulms Asperges, gelegen aan de Roode Eggeweg 11 in Kessel en actief in de aspergeteelt en vollgegrondstuinbouw.

Samen met haar vrienden en sponsoren heeft het AspergeGilde op zondag 27 mei veel bezoekers mee genomen naar de wereld van de asperges. De vele bezoekers hebben kennis gemaakt met de aspergeteelt in alle facetten. En natuurlijk was er ook gelegenheid om te genieten van heerlijke (barbecue) aspergehapjes of een lekker drankje. Ondertussen hebben de kinderen zich prima vermaakt op het springkussen. Kortom er was van alles te beleven voor jong en oud!

Wulms Asperges en het AspergeGilde Peel en Maas bedanken eenieder die heeft bijgedragen aan het succes van deze geslaagde open dag!

 

[Bekijk alle nieuwsberichten]

In de Rabobank Dichterbij, editie voorjaar 2017, staat een mooi artikel genaamd 'De boer op'. In het artikel wordt het Aspergegilde Peel en Maas ook genoemd en komt voorzitter Mat Kersten uitgebreid aan het woord. Natuurlijk vertelt Mat over de feestelijke tiende opening die op zondag 26 maart plaats vindt bij Kasteel de Keverberg in Kessel. En ook wordt het belang van samenwerken en kennis delen door hem genoemd.

Nieuwsgierig? Lees dan het hele artikel in de Dichterbij.

En uiteraard bent u van harte welkom tijdens de opening van het aspergeseizoen bij Kasteel de Keverberg op zondagmiddag 26 maart!

Hoofdsponsors

Facebook