Geslaagde relatieavond bij Limex

AspergeGIlde kijkt terug op een zeer geslaagde realtieavond bij Limex Cleaning Solutions. Deze relatieavond vond maandag 26 november jl. plaats op uitnodiging van Limex.

Directeur Joep Janssen gaf de ruim 40 aanwezigen een inspirerende presentatie over zijn bedrijf. Hierna volgde een demonstratie van enkele wasstraten en een rondleiding. De genodigden waren zeer geïnteresseerd en stelden veel vragen die door medewerkers van Limex met entousiasme werden beantwoord. De avond werd afgesloten met een informele borrel.

 

 

 

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Datum:
zondag, 24 maart 2019     
Tijden:
13:30-16:30
Locatie:
Luc en Sanne Linders
Adres:
Groeze 11, 5986 NT Beringe, Nederland

Op zondag 24 maart a.s. organiseert het AspergeGilde Peel en Maas i.s.m. Luc en Sanne Linders een open dag. Het gemengd bederijf van de familie LInders is gelegen in Beringe aan de Groeze 11.   Het asperge- en rabarberbedrijf is zondag 24 maart van 13.30 tot 16.30 geopend voor publiek. Maak kennis met de aspergeteelt en kom gezond genieten van asperges! En maak ook kennis met de unieke rabarberteelt. Tijdens de open dag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden voor jong en oud. En natuurlijk kun u genieten van een lekker drankje met heerlijke aspergehapjes en rabarberhapjes. Luc en Sanne Linders en het AspergeGilde heten u van harte welkom!

Hoofdsponsors

Facebook