Zeer geslaagde afsluiting Aspergeseizoen 2018 in Peel en Maas

Op zondag 24 juni sloot het AspergeGilde Peel en Maas het seizoen af met een feestelijke en smakelijke bijeenkomst bij Ria Joosten Catering en Evenementen. De ambassadeurs van 2018 hadden de eer om de laatste asperges te overhandigen aan de kok. Vele telers, sponsoren, vrienden, vrijwilligers en andere relaties van het AspergeGilde Peel en Maas waren aanwezig.

Het gezelschap verzamelde zich om 11 uur. De ambassadeurs; Jolanda Verstraten, Guul Smeets, Ria Joosten en Geert Teeuwen overhandigden de laatste asperges aan de kok. Voorzitter Mat Kersten bedankte de ambassadeurs voor hun mooie bijdrage aan de promotie van de Asperge, waarna werd teruggeblikt op de activiteiten van het Gilde in 2018. Nadat alle telers, sponsoren en vrijwilligers waren bedankt volgde een feestelijke toost!

Tijdens het intermezzo werden de 70 aanwezigen verrast met een Asperge Quiz over asperges. Daarna volgde het startsein voor de informele afsluiting waarbij de aanwezigen konden genieten van Live cooking met heerlijke aspergegerechten. Een prachtige afsluiting van het Aspergeseizoen 2018!

Het AspergeGilde Peel en Maas bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan de vele activiteiten die zijn georganiseerd ter promotie van de asperges in de Peel en Maas regio

Voor meer foto's: klik HIER  (fotoalbum op onze Facebook pagina).

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Datum:
zondag, 27 mei 2018
Tijden:
11:00-16:00
Locatie:
Wulms Asperges
Adres:
Roode Eggeweg 11, 5995 PH Kessel, Nederland

Op zondag 27 mei a.s. nodigt het AspergeGilde Peel en Maas u van harte uit voor de OPEN DAG bij Wulms Asperges in Kessel. Het aspergebedrijf én het vollegrondstuinbouwbedrijf van de familie Wulms is gelegen aan de Roode Eggeweg 11 in Kessel. Het bedrijf is van 11.00 tot 16.00 geopend voor publiek.

Samen met haar vrienden en sponsoren neemt het AspergeGilde u mee naar de wereld van de asperges. Zo kunt u kennis maken met de aspergeteelt  in de breedste zin van het woord (van veld tot sorteren tot asperge). Vervolgens kunt u genieten van heerlijke aspergehapjes van de barbecue en een drankje.De kinderen kunnen heerlijk ravotten op het springkussen. Er is van alles te beleven voor jong en oud!

De familie Wulms en het AspergeGilde heten u van harte welkom!

 

A4 Poster 2018DEF page 001

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook