Geslaagde relatieavond bij Limex

AspergeGIlde kijkt terug op een zeer geslaagde realtieavond bij Limex Cleaning Solutions. Deze relatieavond vond maandag 26 november jl. plaats op uitnodiging van Limex.

Directeur Joep Janssen gaf de ruim 40 aanwezigen een inspirerende presentatie over zijn bedrijf. Hierna volgde een demonstratie van enkele wasstraten en een rondleiding. De genodigden waren zeer geïnteresseerd en stelden veel vragen die door medewerkers van Limex met entousiasme werden beantwoord. De avond werd afgesloten met een informele borrel.

 

 

 

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Datum:
zondag, 27 mei 2018
Tijden:
11:00-16:00
Locatie:
Wulms Asperges
Adres:
Roode Eggeweg 11, 5995 PH Kessel, Nederland

Op zondag 27 mei a.s. nodigt het AspergeGilde Peel en Maas u van harte uit voor de OPEN DAG bij Wulms Asperges in Kessel. Het aspergebedrijf én het vollegrondstuinbouwbedrijf van de familie Wulms is gelegen aan de Roode Eggeweg 11 in Kessel. Het bedrijf is van 11.00 tot 16.00 geopend voor publiek.

Samen met haar vrienden en sponsoren neemt het AspergeGilde u mee naar de wereld van de asperges. Zo kunt u kennis maken met de aspergeteelt  in de breedste zin van het woord (van veld tot sorteren tot asperge). Vervolgens kunt u genieten van heerlijke aspergehapjes van de barbecue en een drankje.De kinderen kunnen heerlijk ravotten op het springkussen. Er is van alles te beleven voor jong en oud!

De familie Wulms en het AspergeGilde heten u van harte welkom!

 

A4 Poster 2018DEF page 001

Geen weer te geven evenementen

Hoofdsponsors

Facebook

ma 17 december 2018 12:50

Wij kijken uit naar 2019!

 
di 27 november 2018 8:35

Geslaagde relatieavond bij Limex Cleaning Solutions / LIMEX Machine Exploitatie! Directeur Joep Janssen gaf de ruim 40 aanwezigen gisterenavond een inspirerende presentatie over zijn bedrijf. Hierna volgde een demonstratie van enkele wasstraten en een rondleiding. De avond werd afgesloten met een informele borrel.

 
do 1 november 2018 16:32

 
wo 31 oktober 2018 11:44
Bekijk alle foto's

Gisterenavond was de ALV van het AspergeGilde op locatie van AB Werkt Horst. Bestuurslid Joke Slots-Saris nam afscheid als bestuurslid en Johan Timmermans werd als bestuurslid verwelkomd. Na afloop gaf Mark Bus van AB Werkt Horst een interessante presentatie over hun bedrijf en de ontwikkelingen in de sector.

 
wo 24 oktober 2018 8:09

Tijdens de Jaarvergadering tekende de Plattelandscoöperatie een intentieverklaring voor samenwerking met Stichting IKL.