Opening aspergeseizoen en Open Dag op zondag 24 maart

U bent van harte welkom! Open Dag AspergeGilde zondag 24 maart

Het AspergeGilde Peel en Maas organiseert op zondag 24 maart aanstaande een open dag. Gastlocatie is het agrarisch bedrijf van Luc en Sanne Linders, gelegen aan de Groeze 11 in Beringe en actief in de aspergeteelt en in de rabarberteelt. De Open Dag vindt plaats op zondag 24 maart van 13.30 tot 16.30 uur. U bent van harte welkom, er is van alles te beleven voor jong en oud!

Samen met haar vrienden en sponsoren neemt het AspergeGilde u op zondag 24 maart mee naar de wereld van de asperges en dit jaar ook naar de wereld van de rabarber. Ze laten u kennis maken met de aspergeteelt en met de rabarberteelt in alle facetten. En natuurlijk is er ook gelegenheid om te genieten van heerlijke asperge- en rabarberhapjes, met een lekker drankje. Ondertussen vermaken de kinderen zich prima op het springkussen. Kortom, er is van alles te beleven voor jong en oud! Luc en Sanne Linders en het AspergeGilde Peel en Maas heten u van harte welkom!

Het AspergeGilde Peel en Maas is een samenwerking van ruim 20 aspergetelers uit Peel en Maas. Promotie van Peel en Maas als dé aspergeregio is de belangrijkste doelstelling van het AspergeGilde.

Op diezeflde dag wordt in de ochtend door AspergeGilde Peel en Maas samen met sponsoren en vrienden het aspergeseizoen ook officieel geopend met genodigden.

 

[Bekijk alle nieuwsberichten]

Het AspergeGilde Peel en Maas organiseert jaarlijks diverse activiteiten, met name tijdens het aspergeseizoen. Jaarlijks wordt bijvoorbeeld de opening van het aspergeseizoen groots gevierd en staat Hemelvaartsdag in het centrum van Panningen in het teken van de AspergeShopdag.

Deze activiteiten organiseren we niet alleen, maar in samenwerking met vrienden en andere partijen in Peel en Maas die de asperges hoog in het vaandel hebben staan. Naast onze eigen activiteiten, bieden onze vrienden diverse asperge-arrangementen aan en kunt u in Peel en Maas op vele locaties genieten van heerlijke aspergemenu’s. Kijk op de sub pagina’s voor meer informatie en beleef de asperges in Peel en Maas in optima forma.

zondag, 24 maart 2019 Opening aspergeseizoen (voor genodigden)

zondag, 24 maart 2019 Open Dag

25-03-19 - maandag, 24 juni 2019 Excursies bij aspergebedrijven

zondag, 14 april 2019 Rundje Koeberg Extra

Hoofdsponsors

Facebook

do 21 maart 2019 11:14

Tijdens de open dag op zondag 24 maart aanstaande brengt een treintje u van de gastlocatie naar het aspergeveld! Het treintje rijdt de gehele open dag, van 13.30 tot 16.30, en brengt u van de gastlocatie naar het aspergeveld. Op het aspergeveld maakt u kennis met de aspergeteelt in alle facetten. Op de gastlocatie is de gelegenheid om te genieten van heerlijke asperge- en rabarberhapjes en maakt u kennis met de rabarberteelt, terwijl de kinderen zich prima vermaken op het springkussen. Graag tot zondagmiddag 24 maart, bij Luc en Sanne Linders, Groeze 11, Beringe!

 
wo 20 maart 2019 11:35

Vandaag is de officieel de lente begonnen! Wij krijgen al de lentekriebels, over precies 4 dagen zal de opening van het aspergeseizoen plaatsvinden. Wij hopen dat de zon zal schijnen op deze feestelijke dag!

 
za 16 maart 2019 12:00

AspergeGilde Peel en Maas stelt met trots de SUBSPONSOR aan u voor: LIMGROUP!

 
za 16 maart 2019 11:26

Noteer zondag 14 april alvast in uw agenda: Dan vind nl. het 10e Rundje Koeberg Extra plaats! Dit keer staat Rundje Koeberg in het teken van de asperge. En natuurlijk is AspergeGilde Peel en Maas nauw betrokken bij dit 10e Rundje Koeberg extra. Dus kom op 14 april naar MFC Kerkeboske, wandel mee en geniet van asperges!

 
vr 15 maart 2019 18:25

De leden van het AspergeGilde Peel en Maas nodigen u uit voor: De opening van het aspergeseizoen en open dag bij de familie Linders op zondag 24 maart. Samen met onze vrienden en sponsoren nemen wij u mee naar de wereld van de asperge- en rabarberteelt. Geniet van gezonde asperge- en rabarberhapjes en een heerlijk drankje, terwijl de kinderen zich uitleven op het springkussen. Kortom er is van alles te beleven voor jong en oud! Wij heten u van harte welkom tussen 13.30 en 16.30 uur op Groeze 11 in Beringe!